recycling2athens.punt.nl
Update Rienk
 
Dag allemaal!
Een mailtje van een nedelands echtpaar uıt Bulgreie! Lollige foto, ık als pelgrim. Aaii, Pilgrim! ;) Loop een winkeltje binnen om wat brood te kopen. Begint de winkelier in het duits! Dus we zitten aan de koffie (skip :P) komt er een jongen van een jaar of 23 binnen en zegt: How interesting! would you like to have breakfast with me and my familie!? eeuh.. dus nu typ ik een mailtje vanaf een prachtige 3sits bank.
En ik vind wat spullen: portemonee, telefoon & geld enzo. dus ik zıt daarmee in een park en probeer iemand te pakken te krijgen op die telelfoon, komt daar een man aan met 4 jonge jongens. ik zeg: hey! missing something!? een ENGELS! leraar met 4 studenten, waarvan 1 dus al zijn spullen weer terugkreeg. Na een tijdje praten zegt die man: here, i wore it for 12 years and now it is yours. Een sterling zilveren ketting... ik wou het niet aannemen natuurlijk, maar hij zei: This is normal in turkey. Dus nu heb ik bling bling. Echt so not me, maar het issun geschenk. ik zei em dat het waarschijnlijk de reis niet zou overleven, maar dat was geen probleem zei hij. HELE andere mindset hebben ze hier. Allemaal zo aardig en gul dat ik er oncomfortable van wordt! Echt inspirerend!
Ben eindelijk ıstanbul uit en plan het ongeveer zo uit! iznik, Eskıpsehir, Cay, Konya, Adana.

Mensen! de groeten maar weer, ik zeg het nog eens: echte vrede zit in de geest en de geest zorgt voor alles. Doe de juiste dingen en laat de foute dingen en je leven wordt 1 grote zonneschijn! zelfs in de regen!

Peace, God and Isa be with you! ;) Moslims noemen Jesus, Profeet Isa. Vinden de christenen vast leuk.
Peace, Love & Wisdom.

Rienk
 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl