recycling2athens.punt.nl
Update Rienk
ik heb niet veel tijd dus even een snelle mail! Kwam een engelse vrouw tegen en die wou de email van pa en ma, maar wist niet meer precies de adressen dus heb ik die van Bernd maar gegeven. Hoop dat je het dat niet erg vind.

Ik heb nou een paspoort en ik weet ook niet hoe dat geregelt is tussen jullie en Jos (die het heeft voorgeschoten zei hij) Maar hartstikke bedankt! Ik kwam de donou echt niet over op de bulgaarse grens, maar nu deden ze helemaal niet moeilijk meer. :)
Ik zit nou ergens ik een dorpje in Bulgareie. Prachtige omgeving. Een nederlands echtpaar heeft hier een huis gekocht. Geweldige mensen!
Een huis in Bulgareie kost iets van 2500 EU hoorde ik. (Moet je dan wel opknappen hoor) Vraag anders ff aan die engelse vrouw. Er zijn hier veel engelsen en hoorde van deze mensen dat er ook veel nederlanders zijn, maar die zitten meer verspreid over de dorpjes. Engelsen klitten wat meer.

De reis gaat uitstekend!! Het voelt echt als een stapje verder dan mijn reis door Frankrijk. Ik denk dat ik zo'n maand of 3 4 nodig heb om in Israel te komen. Dan blijf ik daar iig tot 21 december 2012. (Jeweetog :P) Als er niets is dan denk ik dat ik verder reis en dat mijn leven dan uit reizen moet bestaan.

Al mijn angsten en zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon en elke dag brengt weer iets nieuws! Wees nooit bang en twijfel ook niet!!
Het reizen viel nog nooit zo zwaar als hier, maar de vruchten zijn dan ook veel groter! :) (Geestelijke vruchten he)

Ik hou van jullie!!
Peace,

Rienk
 

Reacties

jeroen op 08-06-2012 21:25
 prachtig Rienk, ik had altijd al het gevoel dat ik je nooit weer zou zien en ben blij dat je dit avontuur met ons begonnen bent. Ik heb heel veel aan je lessen gehad en ik denk nog vaak aan je. Ik hoop echter dat ik je ooit nog weer eens zie. Bedankt Rienk ik hou ook van jou.
 
Peace my brother, may the force be with you.
 
Jeroen

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl